Nu har vi släppt hela Tenders webbplats

Den består av tenders.se, den gemensamma basen för hela koncernen och med tydliga ingångar till varje företag samt Tendersgruppens satsning på utbildning i egen regi.

Nu har vi publicerat den nya webbplatsen för Tendersgruppen -  tenders.se. Självklart har varje företag också en egen domän som länkar direkt till varje företags startsida – tenderssverige.se, tendersconsulting.se och tenders.no.

I december lanserade Tendersgruppen sin utbildningssatsning under namnet Tenders Academy. Med några av Sveriges mest meriterade utbildare har Tenders goda chanser att ta en stor del av marknaden vad gäller kurser inom offentlig upphandling. Därför gjorde vi en förhandsrelease redan i december på nya webbplatsen genom att publicera tendersacademy.se. Det följde vi upp genom pressmeddelande som publicerades på Mynewsdesk,  och vi sjösatte deras nyhetsbrev som skickas till alla kunder och andra intresserade.Självklart används också Tenders sida på LinkedIn har också varit en viktig kanal i spridningen av nyheter och alla medarbetare är aktiva i delning och kommentarer.

Webbprojektet har utvecklats i nära samarbete mellan oss på Anfang, Tenders och Etendo. Projektledning, design och innehåll har legat på vårt bord och den tekniska utvecklingen har Etendo stått för.

Läs mer om vårt arbete med Tenders här.