Nya lundbergs.se är lanserad

Nya lundbergs.se är lanserad

Den nya moderna utformningen speglar Lundbergs i tiden och gör att sajten fungerar lika bra i mobilen eller paddan som på datorn.

I veckan har vi publicerat Lundbergs nya responsiva webbsajt. Den har tagits fram i samarbete mellan oss, Centercom och Lundbergs.

En del i arbetet har varit att göra det tydligare och enklare att hitta, både för den som söker lägenhet och den som letar lokal. Vi vill också att hyresgästerna ska ha en egen yta för sådant som berör den egna lägenheten eller lokalen.

Viktig löpande fastighetsinformation, information om lediga lägenheter, lokaler och tomtmark samt anmälan av serviceärenden m m kommunicerar med Lundbergs fastighetssystem via ett nytt API (ett strukturerat sätt att hämta och lämna data). Det gör att Lundbergs får ett effektivt informationsflöde samtidigt som vi helt och hållet kunnat utveckla form- och funktioner på webbsidorna så som vi och kunden önskat.

– Jag tycker att den blev väldigt snygg samtidigt som den fungerar för det som våra besökare ska ha den till: att hitta det de söker. Det tycker jag har blivit ännu bättre nu med grafiska och tydliga knappar och informativ text, säger Jessica Ohlsson, kommunikatör på Lundbergs.

Gör ett besök på lundbergs.se