Soppbok etcetera etcetera är nominerad i Publishingpriset

Soppbok etcetera etcetera är nominerad i Publishingpriset

Idag kom det glädjande beskedet att vår fina kokbok som vi gjort tillsammans med Ana och Maja på Design Etcetera nominerats till Publishingpriset!

Ana och Majas soppbutik på Skolgatan 10 i Norrköping är en alldeles egen liten värld. Här serveras vegetarisk soppor lagade på ekologiska råvaror. Här står borden tätt intill varandra och öppnar för samtal mellan gästerna. Blandningen av gamla och nya saker, alla noga utvalda, gör att det känns som hemma fast borta. Atmosfären är varm och familjär vilket säkert också har något med Anas spanska ursprung att göra. Så många positiva kommentarer och frågor om sopporna har de fått, att de bestämde sig för att göra en soppbok. Sagt och gjort. Här är den!
 
Boken innehåller en mängd inspirerande recept på vegetariska soppor och goda tillbehör blandat med berättelser om Spanien, en ljus barndom och passion för vackra saker. Med formgivning, text och projektledning av Anfang, fotograf Henrik Witts suktande bilder och Gabi Frödéns fina illustrationer, har vi tillsammans skapat en vacker berättelse som inspirerar till vegetarisk matlagning. Boken är klassiskt inbunden och är tryckt hos Tellogruppen i Söderköping.

Besök Design etceteras soppbutik och smaka deras fantastiska soppor - och köp boken!

#publishingpriset