Hej, det är jag som är Julia!

Hej, det är jag som är Julia!

Ni hittar mig oftast i studentfiket på campus Norrköping med en kopp te eller kaffe bredvid mig, ett skissblock i knät och näsan i datorn.

Jag läser andra året på en kandidatutbildning i grafisk design och kommunikation på Linköpings Universitet men är just nu mitt uppe i min sju veckor långa praktik här på Anfang. Jag har fokuserat på kommunikationsdelen av min utbildning men sitter gärna och funderar på koncept, illustrerar och layoutar när jag inte engagerar mig i studentlivet.
 
Jag älskar det jag gör till vardags men tiden på Anfang har varit ett välbehövt och inte minst sagt lärorikt avbrott i studierna. Min tid som praktikant har varit över förväntan då jag inte bara fått observera arbetsprocessen på en byrå, utan även fått vara delaktig i vardagen här med allt vad det innebär. Det har varit fantastiskt att få vara med på kundmöten, illustrera, bildbehandla, layouta och att bara få vara en i gänget på Anfang de här veckorna.
 
På utbildningen jag läser får vi flera tillfällen att arbeta mot riktiga kunder, men det görs utifrån ett studentperspektiv. Att få hålla till här på Anfang har gett mig en chans att få uppleva hur det faktiskt går till i branschen och det är nog även den största erfarenheten jag tar med mig härifrån. Jag kunde helt enkelt inte vara nöjdare med valet att söka mig hit till Anfang för min praktiperiod.