Ny webbplats för NCS - Nordic Cooling Solution

Ny webbplats för NCS - Nordic Cooling Solution

NCS som säljer plug-in-kylar och -frysar för livsmedel, drycker, mejerivaror och mycket annat behövde förnya och modernisera sin webbplats, göra den mer säljande samt få den att fungera bättre i mobila enheter. De ville också ha en tydligare webbsida så att potentiella kunder snabbt ska förstå vad NCS kan erbjuda. Nu är sajten klar. Etendo har byggt och Anfang har stått för design och innehåll i ett nära samarbete med kunden.

NCS jobbar över hela Norden och levererar mellan 6000 och 8000 kylar och frysar varje år. Deras kunder har ofta många kylar ute i dagligvaruhandeln. För dem är det viktigt att ha en webbplats som är enkel att använda även i mobilen. För de kunder som använder deras helhetslösning, Total Solution, ska det också vara lätt kan hitta ingången till Kundportalen där de hanterar alla sina kylar som finns ute i handeln.

Första steget blev att modernisera och skapa ett innehåll med tilltalande bilder och texter på svenska. I nästa steg ska sajten även finnas i en engelsk version.

www.go-ncs.se/

UPPDRAGSGIVARE

Nordic Cooling Solution

KATEGORI

Digitalt

TAGGAR

Nordic Cooling Solution, responsivt, etendo