KFAB och för deras dotterbolag KIAB (Katrineholms Industrihus AB). ">
Två nya responsiva webbplatser sjösatta

Två nya responsiva webbplatser sjösatta

Vi vann upphandlingen som KFAB gjorde i januari om ny webbplats för KFAB och för deras dotterbolag KIAB (Katrineholms Industrihus AB).

Enkelt och tydligt var ledorden

Vårt förslag handlade mycket om att skapa en inbjudande design med bilder på både människor och bostäder. Med en genomtänkt design och instruktiva texter ville vi göra det enkelt för besökaren att hitta och bli inspirerad.

Just att göra det enkelt och tydligt har varit en röd tråd i hela processen. Både när det gäller att söka lediga lägenheter och att anmäla sitt intresse. Vi ville också förenkla för befintliga hyresgäster. Eftersom KFAB och KIAB också har lokaler gällde förstås samma kriterier för lokalintresserade och lokalhyresgäster.

Symboler för genvägar till att anmäla intresse eller göra felanmälan m m är ett nytt tillskott på sajterna som bidrar till att förenkla för besökaren. När man väljer något i huvudmenyn, fälls en flik men en översiktlig meny ner, vilket ger en tydlig överblick.

Design, struktur, innehåll och förvaltning
Vi på Anfang har skapat den nya strukturen och designen samt sett över och redigerat innehållet. Angry Creative har stått för det tekniska bygget och sköter även den tekniska förvaltningen av sajterna. Hela arbetet inleddes hos KFAB med en workshop där vi gick igenom krav och önskemål samt fastställde hur arbetet skulle genomföras.

En betydelsefull del i sajten är Mina sidor där innehållet genereras från Momentum, där alla fastigheter och lägenheter är registrerade i en databas. Momentums färdiga design är integrerad på den nya webbsidan. Det gör att besökare kan stanna på KFABs sidor, även om de botaniserar i Momentums innehåll.

Titta gärna in på sidorna för KFAB och KIAB!


Två nya responsiva webbplatser sjösatta